Subiect preferate

31 oct. 2011

Pentru copii: Aventurile lui Murdărici (VIDEO)

Ne-am lovit de multe ori de următorul lucru: am văzut pe net o carte pentru copii care ni s-a părut mișto, dar nu ne-am putut decide dacă într-adevăr vrem să o cumpărăm, pentru că nu ni s-a dat niciun indiciu despre ce conține, în afară de copertă.

Prin urmare, ne-am hotărât să inventariem cărțile pe care le avem deja și care ne plac și să vă oferim imagini video cu ce conține fiecare.


Astăzi avem Aventurile lui Murdărici, de Ken Brown, de la editura Nemi, adică editura Nemira pentru copii. Este o carte cu ilustrații superbe, despre un cățeluș nebunatic, care după ce a făcut dezastru prin casă a pornit să să-și caute prieteni de joacă. Este refuzat, însă, pe rând, de către toate animalele la care merge, pe motiv că-i murdar.

În cele din urmă face cunoștință cu un purceluș, la fel de murdar ca și el, cu care se joacă prin noroi. Totul se termină cu bine când Murdărici cade în baltă și iese de acolo curat ca lacrima. Nu-i rămâne decât să se culce la gura sobei și să doarmă fericit că are un nou prieten.

Natalia adoră cartea asta. "Citete, citete, citete", îmi spune în fiecare zi. Nu se mai satură de ea. Și mai are încă una, preferată, dar o voi menționa într-un episod viitor. Natalia are în acest moment un an și 10 luni - asta ca să vă faceți o idee despre targetul cărții :).

Observ că în magazinul online  Nemira Aventurile lui Murdărici este la reducere, costă 10 lei, față de 18,9 lei, prețul de librărie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu