Subiect preferate

25 oct. 2011

Reduceri la Cora pentru luna octombrie


La Cora este rost de reduceri în octombrie, luna lor aniversară. Au în fiecare an aceeași promoție: dacă ai card Cora, poți alege un produs pe zi la care ți se face reducere 20%.


Reducerea nu se face pe loc, ci cu bon de discount, pe care îl poți cheltui tot la Cora la următoarele cumpărături. Oferta este valabilă până în data de 31 octombrie 2011.

Noi stăm la o stație de tramvai de Cora și mergem des acolo. Am constatat că de când au început aceste reduceri cea mai mare aglomerație este la raionul de jucării, pe care nici noi nu-l ratăm niciodată. Acolo sunt expuse multe variante de Lego și mașinuțe.

Pe site-urile de profil nu prea găsești reduceri la Lego mai mari de 10%, discount care este anulat de obicei din cauza costului de livrare, așa că este de înțeles aglomerația.

Reducerea asta de 20% se aplică la orice produs din incinta  magazinului Cora și este cam cea mai mare reducere din an pe care o poți face la Cora. Au mai avut o super reducere la jucării, de 1 iunie, când toate jucăriile au fost la jumătate de preț și, în consecință, rafturile au fost complet devastate. S-au cumpărat atunci cu viteza luminii inclusiv kitsh-urile. Avem o vagă senzație că nu vor mai repeta experiența asta prea curând.

2 comentarii:

  1. preturile pentru Lego in supermarketuri sunt foarte mari, cumpara de pe net, sunt oameni care aduc Lego din US, iar pretul este mult mai mic.
    al meu kinder are o colectie impresionanta, cu precadere StarWars
    modele pe care eu am dat in US cca 59 USD in Cora si Carfur erau cca 399 RON :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumparam de la Cora doar daca sunt astfel de reduceri.

    RăspundețiȘtergere